Samarbeten

Samarbeten med andra instruktörer

 

Jag samarbetar gärna med andra instruktörer och med föreningar. För närvarande har jag samarbete med Ulrika Bevreus, Emma Laurin samt Älmhult Brukshundklubb

 

Fickerin' Flames Hundskola

Tillsammans med Ulrika erbjuder vi ett antal kurser som håller tillsammans.

Dessa finns på vår gemensamma sida på Facebook

Mer om Ulrika hittar du här

 

 

Hoppfull hundträning

Emma Laurin är bland annat hundinstruktör, Noseworkinstruktör och doftprovsdomare. Hon tävlar och tränar aktivt med sina shelties i agility och rallylydnad. Vi delar syn på hundträning där Emma liksom jag använder oss av mjuka metoder och glädje.

 

Så här beskriver Emma sig och sin syn på hundträning:

Mitt ledord är glädje, för har du inte den har du i min mening ingenting. Glädje i hundträning och tävling betyder för mig att arbeta med mjuka metoder vid inlärning och utveckling tillsammans. Jag vet att i varje hund finns en klar guldram som jag vill jobba med att vidga och utveckla tillsammans med hundens förare. Med fokus på det som fungerar gör vi det lättare att se möjligheter och känna hopp, vi kan då skapa otroligt mycket mer och samtidigt ha kul under tiden.

Mitt hundhjärta klappar extra för hundägare med funktionshinder av något slag. Med även osäkra hundar och hundar som påverkas starkt av miljön då jag själv har personliga erfarenheter av detta.

 

Älmhult Brukshundklubb

Mer information hittar du på föreningens hemsida

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktuppgifter:

 

Email: kontakt@bellbo.se

Telefon: 076 224 81 32

Facebook: https://www.facebook.com/bellbohund/